ACV Zaventem verhuist naar Vilvoorde

Op 14 februari verhuist het ACV-dienstencentrum Zaventem en fusioneert het met het dienstencentrum in Vilvoorde. Vanaf 20 februari heten we je met al je vragen over werkloosheid dan ook van harte welkom in het dienstencentrum van Vilvoorde (Toekomststraat 17, 1800 Vilvoorde). Enkel het adres verandert, onze dienstverlening blijft dezelfde. Indien je wenst, kan je ook naar een ander dienstencentrum in Vlaams-Brabant gaan. De adressen van de ACV-dienstencentra vind je op onze website in het tabblad contact en op de website van ACV Leuven. We vragen je wel, éénmaal je een dienstencentrum gekozen hebt, om naar dit dienstencentrum te blijven gaan. 
Het ACV-dienstencentrum van Vilvoorde zal door de verhuis gesloten zijn op 15,16 en 17 februari
De ACV-brievenbus in Zaventem zal wekelijks geledigd worden. Je kan dus nog steeds je controlekaarten en andere ACV-documenten ons via deze brievenbus bezorgen.


Hoe geraak je er?

Het dienstencentrum in Vilvoorde (Toekomststraat 17, 1800 Vilvoorde) is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Verschillende bushaltes van De Lijn liggen op wandelafstand. Je kan je reisweg berekenen op de website van De Lijn. Ook het station van Vilvoorde is slechts een kwartiertje stappen verwijderd van het ACV-dienstencentrum.
Indien je met de wagen komt, moet je rekening houden met het gewijzigde parkeerplan van de Stad Vilvoorde. De dichtstbijzijnde grote (betalende) parking is deze aan de Rooseveltlaan. Je kan ook langs de straatkant parkeren. Let wel op: De parking van de Grote Markt is gesloten wegens bouwwerken. Meer info over de tarieven vind je terug in de folder 'Parkeren in Vilvoorde'.

ACV-dienstencentrum Vilvoorde contacteren
 • Adres: Toekomststraat 17, 1800 Vilvoorde
 • Openingsuren: 
  • Maandag: 8u45 – 12u
  • Dinsdag: 8u45 – 12 + 14u30 – 18u (dinsdagnamiddag enkel voor werkende leden)
  • Woensdag: gesloten
  • Donderdag: 8u45 – 12u
  • Vrijdag: 8u45 – 12u 
 • Telefoonnummer: 02/557.88.88 (Contactcenter ACV Brussel-Halle-Vilvoorde)
 • Mail: vilvoorde@acv-csc.be
 

Maak een afspraak in een Syndicaal Punt

Heb je een vraag over sociale wetgeving of over je loons-en arbeidsvoorwaarden? Kom dan naar één van onze Syndicale Punten(Asse, Overijse, Zaventem, Haacht). Let op: deze diensten werkenenkel op afspraak en zijn dus niet vrij toegankelijk. Een afspraak maken, kan op het nummer 02/557.88.88 of 078/15.15.99 (Haacht). Voor vragen in verband met je werkloosheidsdossier kan je terecht in één van de ACV-dienstencentra in Vlaams-Brabant.